VIF FYLLER OPP STALLENE OM DAGEN

Det har vært et godt tilsig av nye spillere denne sesongen, senioravdelingen er nesten doblet fra i fjor. Vi vet ikke sikkert hva som har gjort oss så attraktive, så litt beskjedent så får vi tro at det er på grunn av det gode miljøet vi har skapt i klubben.

Fra i fjor så har vi fått et helt nytt damelag på plass, mere enn 15 nye spillere med trenerteam og lagleder fra samme hus. I høst kom det også et komplett G-17 lag med trenerteam inn dørene, og siden har det bare fyltes opp. Spesielt VIF 3 har merket pågangen, det var vel 15 spillere som stilte til serieåpning, og flere er på vei inn, over halve laget debuterte som VIF spillere.

Herrer 2 har nye ansikter, og Herrer 1 har noen få nye... Her er det riktignok flere på vei, så vi gir oss ikke før vi har solide staller på alle lag.

Det kommer noen spennende signeringer som snart blir presentert.

Vi har også åpnet sesongen over all forventning.

H3 har to av to og således inntatt tabelltopp.

H2 har en kamp, som endte i seier.

H1 har åpnet på det jevne, vi har slitt med å stille nok folk, ellers kunne det sett veldig lyst ut. Vi er ikke mindre beskjedne enn at vi tør å si at vi besitter den sterkeste troppen i 1.Div denne sesongen, men, vi har enda ikke møtt opp med allemann alle... Godt da å vite at det fortsatt jobbes i kulissene, så det vil dukke opp nye spillere fremover.. Av typen forsterkninger, og i den rette målgruppen vår, unge sultne spillere.