PRE SEASON DEL 1 GJENNOMFØRT - NÅ FERIE FØR FINPUSS INN MOT NY SESONG

Vi har nå gjennomført en fin pre-season, det er spennende saker på gang i VÅLERENGA, og spesielt rundt A-laget. Våre ønsker og visjoner slår nå ut i full blomst, og om alt går som det skal, så har vi gjennomført kanskje klubbens bste overgangs vindu i nyere tid.

Sesongen 2017/18 er fortsatt langt unna, men i Vålerenga har man jobbet godt, med opptil 3 økter i uka, både i hall og ute, og så har vi nok en gang hatt rekordoppmøte og deltakelse i fra nye spillere på vei inn. Vi har hatt som visjon, å justere stallen litt, og få til en god miks av sultne unge spillere fra Oslo området, krydret med gode svenske spillere, som vi som "sentrumsklubb" har god tilgang på. Om alt går etter sportssjefens plan, så vil vi til høsten kunne presentere tidenes VIF stall. Snittalderen går stadig ned, og miksen av unge lovende, og gode rutinerte begynner virkelig å ta form.

Vi er også utrolig stolte over å ha hatt på hospitering i sommer, første egenproduserte VIF spiller, på A-lagstreningene våre. Han er bare 15 år, men har holdt godt følge med sine mere meriterte a-lagsspillere. Vi gleder oss til fortsettelsen, og vi bruker samtidig mere ressurser på de eldre ungdomslagene, enn noen gang tidligere. Med enda en trener inn i teamet rundt G-14 og G-15, så blir det spennende å følge utviklingen til disse gutta. De har forøvrig trent 1-2 ganger i uka, helt fram til skolen nå stengte, noe som tyder på iver og interesse for å ta nye steg. Det gjelder forøvrig alle våre lag i aldersbestemte klasser.

Vi holder kortene litt tett til brystet enda, men vil etterhvert som nye spillere blir klare, introdusere dem alle sammen, så dere får vente litt til i spenning, men at det er mye spennende på gang, vet i alle fall vi som har overvært noen a-lagstreninger i våres/sommer.