VETERAN GÅR FOR METALL - HERRER 2 FIKK SITT FØRSTE POENG

Årets nykomling, VÅLERENGA VETERAN går for metall i år. Allerede nå er kursen staket ut, medalje er et minimum i denne divisjonen. Det vil komme tøffere motstandere enn dem som er feid av parketten til nå, så hvilken valør man sitter igjen med, får vi vente med å dele ut, men det garanteres allerede nå en pallplass... Herrer 2 har slitt med lite spillere i år igjen, utrolig nok, med tanke på 1.lags stallen som vi sitter på i år. Ikke en kamp er gjennomført med mere enn 8 utespillere, sånt blir det ikke poeng av, før i går...

Vi starter med rekka til Veterangutta.... Og la det være sagt, de fleste lagene vi har møtt på til nå, har noen kjente og kjære ansikt. Det er spillere i denne ligaen som har tatt i en innebandykølle før... Nå sist var det Fjerdingby som kom på besøk.. En rotete kamp, hvor vi gikk på bare halvparten av sylinderne, endte det hele med 8-4 seier.

Tidligere i år har gutta slått Strømmen med 13-8, BSK med 14-4 og Verket med 7-3. Nesøya (uten Dagfinn??) og GIF Rulators venter før de eldste kan ta en velfortjent juleferie.

Herrer 2 har slitt med å fylle troppen i år, dessverre. Vi påstår at det "kunne" blitt poeng i alle kamper til nå, med unntak av Sagene, om vi kunne stilt med det mannskapet som kan stilles med, når alle er skadefri og klare.. Håpet får være at det bedrer seg på nyåret, i så fall skal det være mulig å sanke såpass med poeng at plassen i det minste sikres.

I går reiste 2 keepere og 7 utespillere til Drammen for å prøve å klore til seg poeng. Når vi i tillegg får en 12 minutters utvisning på spillende sheriff, Elof, så er det en blytung jobb mot 3 fulle Drammen femmere. Med 2 minutter igjen på uret, så står det respektable 8-6 til Drammen på tavla. Vif reduserer og utlikner med 10 sekunder igjen av tiden. Danny Selvik blir dagens helt, årets første poeng er sikret. Redaksjonen er overbevist om at dette poenget bare er starten på en god vår! Vi sier som SALO; EN - TO - TRE ENGA!!