TAP FOR HERRER 2 og HERRER 3, samt G-13....

Det var ikke noe å skrive hjem om etter denne helgens kamper... Men, vi noterer oss at med noen skippertak, så vil garantert pila snu....

FREDAG KVELD: SVEIVA 2 - VIF 2 8-5 (4-2 2-0 2-3)

Nok en kamp med mange forfall, ingen på utlån i fra 1.laget, og et hederlig tap... Det begynner å bli noen hederlige tap nå, men trenden må snus fort, ellers blir rekruttene hengende i bånn, toget går nå, og poengfangsten må starte om vi skal sikre oss fortsatt plass i 2.div.

Innsatsen til keeper og 8 mann var det heller ikke denne kvelden noe å si på, vi har klokketro på at mannskapet er godt nok, om man kunne stilt med alle-mann alle, men til nå har det vist seg vanskelig.. Poengplukkerne var følgende: Johan Skagenstrøm 2+1, Micke Sundberg 2+1, Simon Rask 1+0, Morten Mjønes 0+1, Ole Henrik Eibak 0+1.

LØRDAG: SOLVEIEN - VIF 3     4-2

Dette var kampen som det ikke ville seg... Vif fant aldri helt flyten, men presset bra på igjennom hele kampen, og burde strengt tatt vunnet denne kampen. Når det er sagt, så spilte Solveien smart, dem lå lavt med en trang boks, og var ikke helt ufarlige på sine kontringer... Her er det bare å brette opp armene og ta nye tak.. Målpoeng: Syver 1+0, Stig 1+0, Barlie 0+1 og Hordnes 0+1. Dagens VIF gutt; TERJE i buret. Dagens sinnatagg: Stig..

LØRDAG: VIF G-13 - Lørenskog 2      4-22

Vif har så vidt kommet igang med sesongen for dette laget, kun to treninger, og laget mangler fortsatt trener. Ivrige og flinke foreldre har tatt tak, og gjennomført et par treninger, og stilte også som match coacher. Gutta manglet en hel femmer, og var dessverre bare 7 spillere denne kampen.. Vi som var ringside syns at man får la resultat være resultat enda, det bor mye innebandy i denne gjengen, og det vil ikke være lenge til disse gutta med jenta i mål, begynner å plukke poeng.