VÅLERENGA INNEBANDY = TO SIFRA!!!

DAMER: GIF - VIF 1 - 14 GUTT 14: VIF - BVHIF 16 - 4 VETRAN: BSK - VIF 4 - 14 HERRER 1: VIF - BVHIF 12 - 3

VÅLERENGA INNEBANDY I SCORINGSFORM!

Vi starter med lørdag, damelaget har ikke hatt marginene helt med seg til nå i sesongen. To knappe tap med 5-6 og en uavgjort 6-6 var fasit før rekruttene til eliteserielaget GIF Fighters, skulle besøkes av våre. Lagene lå likt på tabellen før kampen, men det skulle fort vise seg at en gjeng med rekrutter, ble et altfor enkelt bytte for våre damer. Og så er det vel sånn at når først proppen løsner, så kommer det, her i form av flotte angrep og en scoringsbonanza. VIF damer ga seg ikke før det stod 1-14 i VIF sin favør på tavla.

Søndag starter med en G-14 kamp. Laget har et knapt tap i første serierunde, men var i dag sugne på å komme i gang med poengfangsten. Alle spillerne kjørte på fra start av, i kampen mot BVHIF, men det var forholdsvis jevnt på måltavla fram til halve kampen var spilt. Det stod vel på den tiden 4-2 til VIF... Så løsnet også den berømte proppen her, og gutta og jenta øste inn mål i fra alle vinkler, masse fint spill, harde og velplasserte skudd, og veldig god stemning i laget, og på tribunen. Det hele endte med en bunnsolid 16 - 4 seier!

Vi fortsetter med de aller eldste i klubben, som allikevel er veldig unge, sett ut i fra at dem spiller i veteran ligaen. Gutta selv føler seg litt for unge her i alle fall. De samme gutta rykket opp fra 4.div til 3.div, sist sesong, under seniorlaget VIF 3...

I alle fall gutta som føler seg som en gjeng ungdom, må alle ha passert 40 år, for å få delta i veteranligaen, så på papiret er dem i alle fall nådd middagshøyden. Denne dagen manglet gutta 2-3 mann, og stilte med kun 8 utespillere, borte mot Bækkelaget.

Lagene lå likt på tabellen med hver sin seier i første serierunde, så det var ventet at det skulle bli en tett kamp. Det ble det aldri.... Våre unge veteraner kjørte på fra start, og ga seg ikke før det stod 14-4 på tavla til VIF. Poengene ble fordelt broderlig; Hjerpen 3+2, Barlie 2+2, Nordli 2+2, Stig 2+2, Hordnes 2+1, Syver 2+0, Keegan 0+2, Tormod 1+0, mao så var det bare keeper Rune som ikke hadde poeng i denne kampen, men at alle utespillerne fikk poeng er moro, og viser bredde i vår smale tropp, med brede og smale spillere..

HERRER 1: SIST UT, MEN FOR EN GJENG.... Gutta er i dytten om dagen, og nå venter et par nøkkelkamper mot LSK og BSK, gutta skal opp til "eksamen", vi gleder oss, og satser på at det skal bra, om dem fortsetter å spille som dem har gjort til nå.

Kampfakta: VIF - BVHIF 12 - 3 (4-1 1-0 7-2)

Tilskuere: 100+ (92 betalende)...

Kjetil Hammerstad 3+3, Atle Kolbeinstveit 1+2, Mathias Sjøqvist 3+0, Anton Friberg 1+1, Tomi Salo 1+1,  Mats Løkken 1+1, Matrin Kristensson 0+2, Niklas Johansson 1+0, Gjermund Habberstad 1+0,   

En jury bestående av sentrale personer i sekretariatet mente at Atle ledet an første halvdel, mens Hammerstad leverte i andre halvdel, om man i det hele tatt kan trekke frem noen, i en kamp hvor nok en gang "LAGET" leverer.. På 3 rekker så blir VIF som et godstog å regne, i 1.div...

ALLE GUTTA ønsker nok en gang å takke for støtten på tribunen, i fra Ikaros/Isko og evt klansmedlemmer, samt de øvrige som kom innom og støttet opp om oss denne dagen, vi håper på flere kamper med sånt trøkk på tribunen, det er veldig moro å spille kamper da!

Vi gleder oss til fortsettelsen!