HOLMLIA - VÅLERENGA ELITE 4 - 16 (1-4 1-9 2-3)

Det ble kattens lek med musen i løvenes hule på fredag... Normalt er det en av sesongens tøffeste bortekamper, men fredag kveld var det divisjonsforskjell mellom den tidligere storheten, og våre stolte...

Den lokale juryen kåret en av våre debutanter, Kjetil Hammerstrad (utlånt i fra Sveiva) til banens beste. Kjetil (med totalt 2+3) og resten av VIF spilte vel en litt rufsete 1.periode, men etter den var det takk for følget... Det var VIF sin 1.rekke med Niklas, Jansson og Kandre som stod for finspillet de første 20, VIF stilte med 3 rekker, men først i periodens to siste spilleminutter meldte rekke 2 og 3 seg på i kampen. 

I 2.periode derimot, var det til tider et stormløp mot Holmlia buret, fra alle vinkler og med 3 angrepsvillige rekker, som alle produserte, så ga ikke Vif gutta seg, før 9 kassser var banket i mål... Man gikk til pause med solide 2-13. Da takket er for dagen fresh Micke Sundberg (2 mål) for seg, og overlot plassen til Filip Vamnes. Nevnte Vamnes satte sin første for dagen i med det samme. Litt senere i kampen var det klart for nok en debutant, Marcus Hytten Nilssen. I sitt første bytt, får han en servert med reker på toppen, av Hammerstad, og vips, årets første kasse i sitt første bytt.. 

Det at VIF manglet spillere som Lukas Larsson (toppscorer i fjor), Peter Holback (såvidt tilbake fra skade), Magnus Kjell (reise) og Eibak (såvidt i gang), samt at man har en Victor Ljungman som snart knakker på døra, gir oss i år en veldig god bredde i stallen. Noe som gir trøkk på treningene, og som gjør at vi pr idag ser fryktelig mye sterkere ut, enn tidligere sesonger. Det er en herlig drive i gruppa om dagen, og vi gleder oss til fortsettelsen. Neste kamp er til søndag, hjemme kl 17:00 mot B/V.... Her er det opprettet et arrangement, da denne kampen passer fint som oppvarming til VIF - STABÆK kl 20:00, 2 ganger ØST mot VEST, og våre gutter skal i alle fall gjøre det dem kan for å gi dette arrangementet en "FLYING START", Verket skal få kjenne på det til søndag, her blir det trøkk fra første dropp!