DAMELAGET MED SESONGENS FØRSTE POENG I LOMMA

Etter å ha tapt de to første seriekampene med 4-5, så var det et sultent damelag som gikk i strupen på Mossedamene i fra Øreåsen.. Under følger et fyldig og godt referat i fra kampen

Sykdom i troppen fører til store endringer før kampstart. Line tar virkelig en for laget når hun ikler seg keeperutstyr denne søndags ettermiddagen. Det er sjelden vi ser en så nervøs Line før kamp. 
Det hjelper nok ikke på nervene at vi da presterer å sette ballen i eget mål etter bare 1:13.
Og etter 8 minutter dobler Øreåsen og vi er nok en gang bakpå og må starte jakten. 
 
Det blir en del hawaii i denne perioden, det gynger frem og tilbake. Vi har en del sjanser, Line har stengt buret bakover, men vi kommer oss inn i kampen igjen med vilje og innsats. Så etter 13:23 smeller det fra Anneli og hennes første mål i VIF-drakta er et faktum. Knappe 6 minutter etterpå smeller det fra Jannicke og vi er ajour. Begge målene kommer etter fine enkeltprestasjoner. 
Med under 1 minutt igjen av 1 periode er vi likt. Så slurves det i angrep og med 2 sekunder igjen på tavla går Øreåsen igjen opp i ledelsen og pausen føles plutselig litt tyngre ut. 
 
2 periode blir en stillingskrig. Det bølger mye frem og tilbake. Vi kommer til gode sjanser, men en god keeper og stengene er i veien. Bakover så gjør Line noen redninger vi fortsatt ikke kan forklare. Det tar 13 minutter av 2 periode før det er Silje sin tur til å smelle til på en nydelig pasning fra Anneli. Og igjen er vi likt. Og vi gir oss ikke der, knappe 36 sekunder lemper Solveig av gårde et skudd fra midten og med Mari plassert korrekt foran motstanders keeper, ruller den ballen rett i mål. 4-3, i ledelsen for første gang og resultatet holder seg ut perioden. 
 
3 periode skal bli riktig så målrik. Angsten for et 4-5 resultat ligger og lurer i bakgrunnen og etter snaue 5 minutter reduserer Øreåsen og vi er like langt. Men nå er jentene sultne på seier og etter 11 minutter er det Silje som skyter og keeper serverer en retur som Anneli enkelt kan pirke inn og får sin andre scoring for kvelden. Nå kan vi i hvert fall ikke tape 4-5  Ledelsen holder i 2 minutter før Øreåsen atter en gang reduserer og etter 17:39 setter de inn sitt 6 mål for kvelden og tar ledelsen. VIF-damene fortsetter å male på, det er mye innsats og vilje i gjengen denne kvelden og 1:13 før slutt banker Jannicke inn utligningen, også denne gangen helt på egenhånd. 
Det gjøres et intenst forsøk på å få inn vinnermålet, men tiden renner ut. Uansett, sesongen første poeng er sikret, og med samme innsats og vilje håper vi på mye moro i Lihallen førstkommende lørdag. 
 
Det er alltid farlig å trekke frem enkeltspillere, men i dag blir det vanskelig å komme unna Line, som virkelig tar en for laget ved å stille seg i mål, og ikke minst gjør noen virkelig avgjørende redninger underveis. I tillegg skal Jannicke få en stjerne i boka, som etter å ha blitt benket i siste periode i forrige kamp, virkelig tok hevn og viste at der skal hun ikke sitte mer.