NOR 92 VAR ALDRI NOEN MÅLESTOKK, TIL DET VAR FORSKJELLEN MELLOM LAGENE ALTFOR STOR...

Litt spent var man nok, selv om Pat og han sine menn hadde gjort en fin jobb i forkant, ved blant annet å ha reist til Solbergelva, for å se Nor 92 - Lyn.... Man trodde etter å ha sett den kampen, at Nor skulle ha mere å gå på... Vel, det så vi ikke noe til i går i alle fall! VIF seier 8-3..

VIF - NOR 92  (3-1 4-1 1-1) 8 - 3

0-1 Hulterstrøm ua

1-1 Mathias Sjøkvist ua

2-1 Petter Kandre (Mathias Sjøkvist)

3-1 Petter Kandre (Fredrik Jansson)

----------------------------------------------------------

4-1 Mats Løkken (Gjermund Habberstad)

4-2 Henrik Gommerud (Timmy Sedin)

5-2 Lukas Larsson (Atle Kolbeinstveit)

6-2 Tomi Salo (Petter Kandre)

7-2 Tomi Salo (Fredrik Jansson)

-------------------------------------------------------

7-3 Timmy Sedin (Oliver Rylland)

8-3 Niclas Johansson (Petter Kandre)

Tilskuere: 74

Litt om kampen: Selv om vi kom bak på etter et undertall allerede etter snaue 3 min spilt, så var det aldri noen tvil denne kampen:

Jørgen i buret står en veldig god kamp, og tar det som kommer.

Backer: Offensive Salo er fantastisk bak der, Ola og Atle er jo så harde i kroppen, at dem kalles gutta-granitt! og så spilte Martin Kristensson fantastisk bak der, med en ro med ballen, overblikk og fart i beina. Vi så veldig bra ut defensivt i denne kampen, og venter spent på fortsettelsen.

Offensivt: 1.rekka: Petter Kandre en konstant trussel, går aldri en omvei men alltid rett på mål. I dag ender han på 2+2, og med tanke på at han kom tilbake for en uke siden, så gleder vi oss til fortsettelsen. Fredrik Jansson; tilbake igjen, som alltid leken og slepen teknikk. Leter etter de perfekte pasningene foran mål, og finner dem. Sist men også størst; Niclas Johansson.. Styrer disse to vingene, serverer og setter opp angrepene, en ro med ball som vi ikke er vant med i VIF. Rydder opp i angrep, men er også med å rydder opp i forsvar, denne rekka blir livsfarlig for alle lag i divisjonen...

2.rekka: Mats Løkken! For en mann, ikke bare går man i en duell, men Mats regelrett slenger seg inn i duellene, en herlig fighter av en spiller, samtidig et tungt skudd, og han kommer ofte inn fra sin side, søker slottet og hamrer ballen avgårde. Det blir mange scoringer her i fra når siktet er enda bedre justert, veldig god kamp. Lukas Larsson; en av våre toppscorere fra i fjor, leken, teknisk, glad i å dra av en motspiller, og giftig på mål. En kasse bare i går, men bare vent, her kommer det mer..Gjermund Habberstad; center. Rolig og fin, samtidig en terrier og kriger, utfyller vingene og er limet i rekka, denne rekka ser meget spennende ut..

3.rekka: Mathias Sjøkvist! Vært litt av og på i pre-season. Men vi vet at han er en målsnik, og han starter showet i går. Et herlig frislag oppe i vinkelen. Fortsetter med en assist på mål nr.2. Med seg har han 2 turbomaskiner som aldri slutter å løpe og krige. Simon B.Rask og Anton Friberg. Vi venter på at Anton skal finne tilbake scoringsformen, når han har siktet innstilt, så er han fort en spiller som kan sette minst 2-3 kasser pr kamp.

Ekstra spiller: Micke Sundberg. Kommer innpå, og får mange bytt. Skal score et mål minst, men spiller heller ballen videre... Fram med skuddet Micke! Vi vet du har det, og i går har du et par "leger", som normalt gir uttelling. Utover det, er det som alltid med Micke, en vannvittig arbeidsinnsats og grovjobbing. En motstanders mareritt!

Det sitter en veldig god femmer på sidelinjen i går, svette etter en serieåpning med VIF 2, mot Lyn sitt førstelag. Her er det spillere som når som helst kan gå inn og gjøre en kjempejobb for laget som spilte i dag. Daniel Selvik, Filip Vamnes, Marcus Nilssen, Robin Stenberg (2 kasser mot Lyn!!), Ole Henrik Eibak... I tillegg er publikumsfavoritten Magnus Kjell på en liten ferie, Daniel Jacobsen syk, og siden vi er så mange, så har jeg sikkert glemt noen.... Dette ser meget bra ut gutter, det var moro å se på dere i dag.

Sist men ikke minst, i løpet av uka presenteres nok en spiller, en som det er verdt å se opp for, vi kommer tilbake med navn og presentasjon, så fort alle papirer er klare!!

Øvrige kamper i helgen:

HAUGERUD 2 - VIF 3 (1-0 0-1 2-3) 3 - 4

Målpoeng;Stig Bergskaug 1+1, Martin Elofsson 1+1, Martin Kristensson 1+2, Kjetil Eriksen 1+0

Dette var en meget solid seier, hvor Stigge stod som en vegg bak, en bakis Elof ryddet opp foran, evigunge Stig gikk i krigen og Bakke satte punktum på kampen med en druser oppe i korsan.... 

 

LYN 1 - VIF 2 (2-1 3-0 3-3) 8 - 4

Målpoeng: Robin Stenberg 2+0, Kashif Primohamad 1+1, Marcus Nilssen 1+0, Daniel Selvik 0+1. 

Denne kampen kolliderte med herrer 1 kampen, så vi var kun 8 utespillere og Stigge i buret. Det ble litt tynt, men vi lover å gi Lyn kamp om poengene i returen hjemme!

 

VIF DAMER - ØSTENSJØ/DVERG 4-5...Damene har så langt i sesongen ikke hatt de nødvendige marginene med seg, dette er helt sikkert noe trener Tomi Salo kan få prentet inn, da den finske sisu er noe som ofte kan vippe tette kamper rett vei... Damene har til nå spilt 2 kamper, og begge har endt med tap 4-5.

Vi venter uansett på at damene reiser seg, og snart starter poengfangsten... Den kommer, sannsynligvis allerede i neste runde, hjemme mot Øreåsen....