A-LAGET SERIEÅPNER TIL HELGEN, ENDELIG, OG DET GJØR DE ANDRE SENIORLAGENE OGSÅ..

Det har skjedd mye på overgangsmarkedet i sommer, og det blir spennende å følge spesielt vårt flaggskip denne sesongen. SØNDAG KL 17:00 braker det løs, da NOR 92 kommer på besøk.

Vi starter på lørdag, herrer 3, som i år holder til i 4.divisjon, tar turen til Haugerud hallen, og møter rekruttene til årets nykommer i eliteserien, Haugerud 2. Det er ventet at dette blir en av sesongens tøffeste kamper, så da passer det godt å starte på toppen, og jobbe videre der i fra. KL 11:30 i HAUGERUDHALLEN, LØRDAG 24.9.

Vi fortsetter på SØNDAG 25.9. KL 14:00 VIF DAMER - ØSTENSJØ/DVERG (dette er vel også en av sesongens hardeste nøtter å knekke....) 

SØNDAG KL 15:00 borte i BJØLSENHALLEN, møter VIF 2 opp til derby mot LYN 1. Vi tror også dette er en av de tøffeste motstanderne, i årets 2.divisjon, så her smeller det fra start!

SØNDAG KL 17:00 DAGENS HØYDEPUNKT: Fjorårets elitesrielag, rykket ned, NOR 92. Dem ønsker nok å ta raskest vei opp igjen, men allerede i 1.runde møter dem et av lagene som har planer om å gjøre den veien tøff... Hjemme i teglverket, VIF 1 - NOR 92. Møt opp og støtt gutta, man rekker halve kampen, om man også skal på Ullevaal. Gutta våre drar direkte til Ullevaal etter kampen, for å støtte fotballgutta, i 2.omgang!

ONSDASG KL 21:15 VIF VETERAN - BærumsVerk/Hauger, øst møter vest, her skal gamlegutta kjøre ball i hatt... Godbit... ;-)