"I ÅR SÅ TAR VI ALT - I ÅR SÅ TAR VI ALT - NÅ MÅ DU F... TRU OSS"

En liten strofe fra en kjent og kjær all-sang i fra klanen.. Når det gjelder vårt flaggskip, herrer 1, så skal vi i det minste være med helt der oppe og sloss for medaljer... Og jo edlere jo bedre. Det blir moro i Teglverket idrettshall i år!

Vår sportssjef, Per Wångersjø, har ikke ligget på latsiden i sommer. Og det har det heller ikke vært noen grunn til å gjøre.

Noen få men viktige har forsvunnet ut portene på Teglverket...

Mannen, myten og legenden Harald Linstrøm flyttet allerede i jula som var, hjem til Stokholm...

Poengkungen vår de siste sesonger, den omskolerte back, Petter Kandre, flyttet samtidig til Seoul på andre siden. Dog; Petter er ventet "hjem", og han har holdt det vedlike med spill, i Korea, så her kommer det også inn en "forsterkning" foran denne sesongen, i samme mann...

Nils Nisse Rubensson; Keeper-vinneren av flere av bankettene-gladgutten, valgte å reise hjem til Sverige...

NIKLAS LANDSTRØM; Bedre kjent som "godt levert mannen", på tv... Også en veldig god back hos oss, egentlig center... Fikk ikke vist oss hele sitt register, men visst vil vi savne Niklas... Lykke til i Luleå gozze, og send noen hilsninger til Tobbe og Jesse!

Det var vel det, så det er ikke så mange vi har mistet, men vi har også et par langtidsskadde i Per selv, og en Peter Holback som er litt usikker med en lei fot.. Dog krysser vi fingre for at begge er på banen i løpet av sesongen...

Og så var det inn:

Niklas Johansson; god kjenning i klubben. Har vært innom og nesten spilleklar ved flere anledninger, men reiser og elitespill har kommet i veien. Nå er det kombinasjonen studier og VIF som står på programmet. Vi gleder oss, og det bør vårt publikum gjøre også, for dette er en klassespiller!

Fredrik Jansson; Han kom til Norge, og ble fort plukket opp av Vålerenga. Anton Brenner som da var trener i VIF, gikk siden til GREI i eliteserien, og Jansson fulgte etterhvert med. Nå er han endelig tilbake i riktig klubb, vi gleder oss, her er det mye poeng og moro for publikum, i vente..

OSIèrne; Studentene fikk inn en stamme som løftet laget fort i seriesystemet, denne stammen bestod av ikke minst Mats Løkken, Marcus Nilsen, Ola Lund, Ole Henrik Eibak og Gjermund Habberstad (...og Andreas Haugom, men han flyttet vestover).. Disse gutta er nå på plass hos oss. En stamme med spillere i rette alderen. Noe vi kan bygge laget rundt. 

Victor Ljungman og Martin Kristensson; 2 solide tilvekster som har vært innom Lillestrøm... Dem fant fort ut etter å ha skrevet på der oppe, at det var en rivalisering gående i Oslo området... Og når gutta ble litt bedre kjent med Oslo og omegn, så var det aldri tvil om hvilket parti gutta ville velge, og nå er dem hos oss og klare for å sloss om edelt metall!

Vabo og Marcus, Simon og Johan: Simon og Marius Vabo har trent med oss et halvt år, etter at vinduet stengte i Januar... Så dem kjenner gruppa godt, fine tilvekster som sikrer god bredde i stallen. Alle disse nye, gjør jo også sitt til at vårt rekruttlag kan gå en lys sesong i møte, fortsatt i 2.divisjon og med motstand som er helt på høyde med 1.divisjon... 

Robert Robban Stigge Eriksson; Keeperen, han sosiale, han hyggelige, han alle vil ha i sitt lag, lagbyggerens beste venn, grunnsteinen, er vendt tilbake. Altmuligmann og keeper, en som vi er veldig glade for at har flyttet tilbake til Oslo, og Vålerenga!

BREDDEN: Andreas Aasgaard Evensen - ny tilvekst, ung fremadstormende gutt som går rett inn på VIF 3, og som med tiden kan ta steg videre. 

Terje Gjerdingen; Keeper, hentet i fra G-Sport bedriftslag.. Vi må være ærlige å innrømme at Terje nok har gått glipp av et og annet tog, med tanke på at han har bikket 55 år for noen år siden, men han vokser stadig som keeper, selv med sine 2 meter på sokkelesten, og han vil være en fin brikke som kan stille opp både på VIF 3 og VIF veteran ved behov, samt sikre at treningene blir mye morsommere. 

Kjetil Rugaas; enda en bedriftskeeper som har nådd middagshøyden. Den tidligere backen på Haugerud, har gitt seg for 10 år siden, men tatt opp karrieren som bedriftskeeper. Og her er det upløyd mark, tenkte breddesjefen, som manglet keepere på treningene, vips, kontrakt med selveste VÅLERENGA! Har du lyst, har du lov, bare kontakt oss!

Sebastian SEBBE-BASSE Lann; enda en hjemvendt sønn. Og han her, vil løfte VIF 3, lett opp en divisjon. Om Pat og Per får snusen i at Basse herjer rundt på breddetreningene, så er det nok ikke lenge før dem vil være på, at han fortsatt holder høy 1.divisjons standard er det ingen tvil om!!

Robert Barlie; Barlie er farli`har alltid klanen sagt, og det vil våre motstandere i veteranligaen få kjenne på i år. Også Barlie kunne fint hengt med på lag i høyere opp, men vil ha det moro med old boysen, og det kommer det til å bli....

Avslutter med å si at vi har enda flere på gang, som trener med oss, men som ikke er riktig klare enda, og vi trenger og ønsker enda flere.

Spillere på alle nivå, gjerne unge....

Og så trenger vi noen super keepere og et par solide backer på høyt nivå, kom kom! :-)